Omgeving

Omgeving

Parc du Soleil is gelegen in Noordwijk, één van de gezelligste kustplaatsen van Nederland. Het park ligt aan de rand van de Noordwijkse duinen, dus is uitermate geschikt voor liefhebbers van strand en ontspanning, die zich ook graag laten verleiden door culturele uitstapjes en attracties. Het park is gelegen in het hart van de Bollenstreek. Prachtige kleurrijke bloemen zijn dan ook kenmerkend voor de directe omgeving. 

Noordwijk
Bij het verkennen van Noordwijk, vanouds een vissersdorp, ziet u dat de gemeente bestaat uit twee kernen:

  • Noordwijk-Binnen
    Wanneer u zich in Noordwijk-Binnen bevindt, zult u gecharmeerd raken van oude gebouwen, kinderkopjes en monumenten. Deze oude kern rust nog uit de vroegere eeuwen.
  • Noordwijk aan zee
    Noordwijk aan zee is tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats met robuuste duinen en een lange kuststrook.

Omgeving
Vele sfeervolle horecagelegenheden, bezienswaardigheden en authentieke boetiekjes maken Noordwijk een unieke vakantiebestemming. Tijdens uw verblijf in Noordwijk kunt u genoeg vermaak vinden. In Noordwijk vindt u onder andere een jachthaven, bowlingcentrum, tennisbaan en Space Expo. Verder liggen in de nabije omgeving nog tal van andere dorpjes aan de kust met ieder een eigen sfeer. De bekende bollenvelden staan in het voorjaar weer vol met geurende en kleurende bloemen.

Eropuit in de omgeving
TopParken heeft verschillende eropuitjes voor u geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark, waarbij u een spectaculaire korting of een leuk arrangement ontvangt. Deze uitjes maken uw vakantie helemaal compleet! Klik hier voor de eropuitjes in de omgeving van Parc du Soleil.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*